Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Morten Munch Jespersen

Politisk konsulent

Telefon6162 5203

Emailmorten.munch@ft.dk

   

Danmarks bedste kommune at vokse op i: Gladsaxe er en af Danmarks yngste kommuner, men det mærker man ikke meget til i byrådet. Stem derfor på en ung kandidat, der vil:

  • Bygge flere grønne studieboliger og kollegier i Gladsaxe: Det skal kunne lade sig gøre at bo i kommunen som studerende, uden at ruinere sig selv.
  • Flere og bedre uddannede pædagoger til vores børn: Det skal være en selvfølge, at de voksne, der passer på dit barn i dagtimerne er uddannede pædagoger med tid og overskud til at tage sig af dit barn.
  • Massive investering i folkeskolen: Vi skal have verdens bedste folkeskole, med de dygtigste lærere og de gladeste børn. Det kræver at vi investerer massivt i elevernes undervisningsmaterialer, lærernes efteruddannelse og skolens fysiske rammer.

Danmarks mest rummelige kommune: 

  • Et rigt og mangfoldigt foreningsliv: Vi skal gøre langt mere for, at vi borgere møder hinanden i stærke fællesskaber ved at understøtte et aktivt og mangfoldigt foreningsliv, der favner alle. Det kræver, flere og bedre sportsfaciliteter, og en styrkelse af de frivilliges hus.
  • Mere modersmålsundervisning: Vi skal give langt bedre mulighed for modersmålsundervisning i skolerne i Gladsaxe. For det er kun godt: Godt for integrationen, godt for indlæringen, og godt for det enkelte barns selvværd og selvtillid.
  • Indkluderende arbejdsmarked: Vi skal skabe et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle og brug for alle. Derfor skal vi have flere støttejobs, socialøkonomiske virksomheder, sociale udslusningsprogrammer mv.

Danmarks grønneste kommune:

  • Bedre forhold for cyklister: Flere og bedre cykelstier overalt i kommunen samt cykelstationer med pumper og andet udstyr ved alle knudepunkter.
  • Genbrug og økologi: Vi skal blive langt bedre til at affaldssortere i kommunen, og så skal vi spise økologisk i vores institutioner.
  • Grønt erhvervsliv: Virksomhederne i kommunen skal have hjælp og støtte til at foretage energibesparelse, og vi skal være med i kampagnen om grønne butikker.