Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Karoline Geneser

Telefon22128964

Emailgeneser@hotmail.com

Formand Københavns Omegns Storkreds
Medlem af Hovedbestyrelsen

Formand for kommuneforeningen Lyngby-Taarbæk og kandidat til kommunalbestyrelsen.

 

Børn og unge

Børn har brug for voksne. Derfor skal vi arbejde for bedre normeringer i vores institutioner. Samtidig skal vi have færre elever i klasserne. Skoledagen skal være mere alsidig med mange måder at lære på. Vi skal have et bedre vækstmiljø for de unge, der vil tage et ansvar for at skabe fællesskaber.

 

Mangfoldighed

Vi har forskellige behov og ønsker. Derfor skal der være forskel på de institutioner og tilbud, vi kan vælge imellem. Det gælder for børn, unge, gamle og mennesker med særlige behov. Vi skal sikre, alle kan finde det offentlige tilbud, der passer til dem - fra vuggestue til plejehjem.

 

Visioner

Vi skal tænke længere end det næste kommunalvalg. Vores politikker og strategier skal afspejle en visionær kommunalbestyrelse. Den bæredygtighedsplan, som Radikale Venstre har fået vedtaget, er et godt eksempel på dette.