Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Region Hovedstadens Radikale Venstre

Publiceret

Regionspolitik 22. oktober
2017

Mød de radikale kandidater til Regionsvalget

Regionvalget nærmer sig. Derfor får du nu muligheden for at lære de radikale topkandidater at kende: 


Karin Friis Bach: 


Jeg hedder Karin Friis Bach og er passioneret sundhedspolitiker. Jeg ønsker bedre forhold på sygehusene. Det skal ske ved at genindføre sund fornuft og sikre den bedst mulige brug af ressourcerne. Jeg vil arbejde for færre registreringer, nye styringsformer og tydelige principper for prioritering. Jeg bor på en gård lidt uden for Ganløse sammen med min mand og en masse dyr.                                                                                                                                                                                                                  


Følg Karin på:  


Stinus Lindgreen:


Jeg hedder Stinus Lindgreen. Mit fokus er særligt på at sikre et stærkt, evidensbaseret sundhedssystem med den bedste behandling for alle, at skabe gode vilkår for forskning og udvikling i regionen, og at kæmpe for klimaet - også lokalt. Jeg bor i Lyngby med Mirjam, der er folkeskolelærer, og vores to børn. Jeg er ph.d i bioinformatik og har arbejdet som forsker i mange år både på universiteter og i det private.


Følg Stinus på: 


Søren Burcharth:


Jeg hedder Søren Burcharth. Jeg brænder for at styrke og udvikle bæredygtige og kollektive transportmuligheder for regionens borgere til en fair pris. Regionen skal være de unges region, hvor ingen skal flytte for at få en uddannelse. Jeg bor i Vanløse/København sammen med Charlotte og arbejder som sekretariatschef i Videnskabernes Selskab.


Følg Søren på: 


Morten Lorenzen:


Jeg hedder Morten Lorenzen. Jeg vil arbejde for et bedre sammenhængende og nært sundhedsvæsen. Regionen, kommunerne og familielægerne skal arbejde tættere sammen, også økonomisk. Jeg bor i Liseleje med min kone og arbejder som direktør i patientorganisationen Hjerneskadeforeningen.


Følg Morten på:  


Annette Randløv:


Jeg hedder Annette Randløv og mit særlige fokus er at få skabt et økonomisk forpligtende partnerskab mellem region og kommuner mhp at sikre overgangen mellem kommune og egen læge i forhold til hospitalerne. Det gælder både fysisk og psykisk syge. Jeg arbejder som praktiserende læge i Herlev og  bor i Ballerup med min mand og en hjemmeboende datter.


Følg Annette på:  • Facebook: www.facebook.com/a.randlov